Itálie v Praktické dvouleté
V březnu jsme si v Praktické dvouleté zahráli na Italy. Rozhodli jsme se připravit rajčatovou polévku s bazalkovými nočky a tradiční pizzu. V posledním březnovém vaření jsme však nezapomněli ani na nadcházející velikonoční svátky, a jelikož byl před námi zelený čtvrtek, uvařili jsme špenátovou polévku s česnekovými topinkami. Pár se nám jich sice připálilo, ale dokázali jsme si poradit a vyrobit nové. Pochutnali jsme si moc!
Uvařte si s námi!
Salámová pizza
Suroviny: těsto na pizzu, kečup, česnek, oregano, šunka, mortadela, vysočina, kukuřice, sýr, cibule
Mgr. Vendula Ehlová
© 2023, Speciální mateřská škola, základní škola a praktická škola Pardubice – všechna práva vyhrazena
Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek
Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing